اصلاح مداوم و مکرر موهای زائد برای همه افراد خوشایند نیست. خوشبختانه امروزه با استفاده از لیزر موهای زائد این امکان وجود دارد که از شر موهای زائد و رشد سریع آن ها راحت شد. همچنین این امکان بوجود آمده که محدودیتی در نواحی لیزر وجود نداشته باشد. در این مقاله با نواحی بیکینی آشنا می شویم و به بررسی لیزر موهای زائد بیکینی می پردازیم.
آنچه در این متن خواهید خواند:
لیزر بیکینی چیست؟
لیزر بیکینی شامل مناطقی می شود که با پوشش دو تیکه بیکینی (مایو) همراه است. در واقع نام آن از این موضوع برگرفته شده است. و در مراکز لیزر به جای استفاده از عبارت لیزر موهای زائد در ناحیه تناسلی از واژه لیزر بیکینی استفاده می شود.
موهای ناحیه بیکینی معمولا ضخیم و زیاد هستند و علاوه بر مشکلات تعرقی، در روابط زناشویی هم احتمالا خیلی خوشایند نیستند. همچنین استفاده از انواع روش های اصلاح مانند تیغ و ژیلت به مرور می تواند موجب آسیب و التهابات پوستی و بروز حساسیت شود.
لیزر موهای ناحیه تناسلی معمولا در چند جلسه انجام می پذیرد. این موها پس از گذراندن جلسات از بین می روند و رشد نخواهند داشت و یا امکان دارد به موهای بسیار ظریف و نازک تبدیل شوند. اما به طور کلی 80-85 در صد از موها از بین خواهند رفت.
براي مشاهده ديگر کلينيک ها بر روي دکمه زير کليک کنيد:
مشاهده ديگر کلينيک ها
انواع لیزر بیکینی
لیزر بیکینی شامل کجاست؟
لیزر بیکینی شامل تمام موهای زائدی است که در ناحیه شرمگاهی و اطراف آن قرار دارند. این ناحیه شامل قسمت جلویی لباس زیر است، همچنین نواحی بغل ران پا کمی نزدیک به بیکینی نیز جزو این ناحیه محسوب می شود.
لیزر بیکینی شامل دو نوع می شود:
لیزر خط بیکینی
خط بیکینی چیست؟ خط بیکینی در لیزر شامل ناحیه خارجی خط شرت تا 3 اینچ اطراف آن می شود. همچنین ناحیه لبه بیرونی واژن و بالای ناحیه شرمگاهی که زیر لباس قرار می گیرد را شامل می شود. انتخاب نواحی بر عهده فرد می باشد.
لیزر برزیلی
در این روش نواحی بیشتری نسبت به لیزر بیکینی تحت لیزر قرار می گیرد. شامل نواحی لبه های بیرونی واژن و همچنین خط باسن می شود. در این روش موهای ناحیه شرمگاهی به شکل یک نوار باریک باقی می ماند.
لیزر بیکینی چگونه انجام می شود؟
لیزر ناحیه بیکینی همانند لیزر سایر بخش های بدن انجام می گردد و نکات بهداشتی کاملا رعایت می شود. هر جلسه لیزر بیکینی معمولا بین 8-10 دقیقه تا نهایت 30 دقیقه به طول می انجامد.
موهای ناحیه تناسلی حداقل 12 ساعت پیش از جلسه درمانی می بایست تراشیده شود. حدود 6 هفته قبل از لیزر درمانی از هرگونه اصلاح شامل وکس و اپیلاسیون اجتناب نمایید.
پیش از شروع درمان در صورت نیاز می توانید از بی حس کننده استفاده نمایید. درد حاصل از لیزر بسیار کم و قابل تحمل می باشد. اما شرایط تحمل درد، جنس مو و پوست در همه افراد یکسان نیست. بنابراین امکان دارد نیاز به بی حسی و خنک کننده وجود داشته باشد.
بهترین حالت خوابیدن برای لیزر بیکینی
بهترین نحوه خوابیدن برای لیزر بیکینی، خوابیدن به پشت است. این حالت به کاهش تورم و سوزش کمک می کند. همچنین، از تماس لباس زیر با ناحیه تحت درمان جلوگیری می کند.
اگر نمی توانید به پشت بخوابید، می توانید به پهلو بخوابید. اما در این حالت، باید از یک حوله یا پد تمیز بین پاهای خود قرار دهید تا از تماس لباس زیر با ناحیه تحت درمان جلوگیری کنید.
لیزر بیکینی برای چه کسانی مناسب نیست؟
- افراد دارای عفونت فعال در موضع لیزر
- افراد دارای بیماری های پوستی و خود ایمنی
- نتایج لیزر در افراد دارای سندروم تخمدان پلی کیستیک و یا مشکلات هورمونی ممکن است ناموفق باشد.
- در نواحی دارای تاتو، لیزر موجب آسیب به تاتو می شود.
مزایای لیزر بیکینی
- خلاص شدن از شر موهای زائد و اصلاح مداوم آن
- رها شدن از شر حساسیت های پوستی ناشی از اصلاح با ژیلت
- رفع مشکلات ناشی از تعرق و نظافت
- افزایش رضایت و اعتماد به نفس جنسی
عوارض لیزر بیکینی
تمامی روش های درمانی در صورتیکه در مراکز معتبر و تحت نظر متخصص انجام گردد ریسک بروز عوارض بسیار ناچیز می باشد.
درد محدود، خارش، التهاب فولیکول مو و قرمزی پوست پس از لیزر طبیعی می باشد و معمولا تا 48 ساعت بعد رفع می گردد. اما در برخی موارد لیزر می تواند موجب سوختگی پوست شود که این مشکل به سبب ناوارد بودن اپراتور یا حساسیت بالای پوست فرد ایجاد می شود.
به طور کلی استفاده از لیزرهای دارای استاندارد در مراکز معتبر بروز عوارض را بسیار کنترل می نماید. جهت مشاهده بهترین لیزر موهای زائد روی لینک کلیک کنید. تصویر لیزر بیکینی قبل و بعد را مشاهده می کنید:
آیا لیزر بیکینی دائمی است؟
لیزر بیکینی نمی تواند موهای زائد را به طور کامل از بین ببرد. اما می تواند تعداد موهای زائد را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. معمولاً بعد از 6 تا 8 جلسه لیزر، رشد موهای زائد به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
آیا لیزر بیکینی درد دارد؟
پاسخ: لیزر بیکینی معمولاً دردناک نیست. اما ممکن است در برخی افراد باعث احساس سوزش خفیف شود. برای کاهش درد، می توان از بی حس کننده موضعی استفاده کرد.
اقدامات لازم قبل از لیزر بیکینی
- حدود 1-2 روز پیش از لیزر و یا حداقل 12 ساعت پیش از جلسه درمانی موهای خود را شیو کنید.
- از انجام کلیه روش هایی که موجب کنده شدن مو می شود مانند وکس، اپیلاسیون و... تا یکماه پیش از لیزر اجتناب نمایید.
- ناحیه لیزر می بایست فاقد هرگونه لوسیون و... باشد.
مراقبت های بعد از لیزر بیکینی
- لباس های راحت و نرم و گشاد به تن نمایید.
- تا 48 ساعت ناحیه لیزر را خشک و تمیز نگه دارید.
- از لمس و خاراندن ناحیه لیزر اجتناب نمایید.
- از رفتن به سونا، استخر، سالن ورزشی، حمام آفتاب اجتناب نمایید.
- تا 48 ساعت از قرار گیری در هر شرایطی که موجب تحریک پوست می شود اجتناب نمایید.
- تا 48 ساعت پس از لیزر ناحیه بیکینی از انجام روابط زناشویی پرهیز نمایید.
- در صورتیکه نوبت بعدی جلسه لیزر در دوران قائدگی است از تامپون استفاده نمایید.
- پس از 4-5 روز بعد لیزر می توانید پوست را باملایمت لایه برداری کنید تا پوست های خشک از سطح پوست جدا گردد.
- در طول دوره درمان از سولاریوم و آفتاب گرفتن پرهیز نمایید.
- در نهایت جلسات درمانی خود را در بازه مشخص شده حتما انجام دهید.
هزینه لیزر بیکینی
هزینه لیزر ارتباط زیادی با تعداد جلسات درمانی و همچنین نوع دستگاه لیزر دارد. تجربه و تخصص اپراتور نیز در قیمت لیزر تاثیرگذار می باشد.
لازم به ذکر است هزینه های پایین لیزر در برخی مراکز می تواند نشان از استفاده دستگاه های چینی و فاقد استاندارد است که می تواند برای بدن آسیب رسان باشد.
جهت استعلام هزینه لیزر، کلینیک های معرفی شده در انتهای صفحه را مورد بررسی قرار دهید.
بهترین کلینیک لیزر بیکینی
دو فاکتور اساسی تعیین کننده بهترین کلینیک لیزر موهای زائد می باشد که شامل:
- کادر پزشکی متخصص و اپراتور دارای مهارت و تجربه بالا
- استفاده از دستگاه های دارای استاندارد و برندهای روز دنیا
توصیه می شود در بررسی مراکز لیزر صرفا هزینه را معیار انتخاب خود قرار ندهید. برخی دستگاه های فاقد استاندارد و یا اپراتور بی تجربه می تواند عامل پایین بودن قیمت باشد.
لیزر بیکینی فایند کلینیک
در فایندکلینیک لیستی از مراکز ارائه دهنده لیزر موهای زائد در اختیار شما قرار گرفته است. در بین کلینیک های پیشنهادی امکان بررسی شرایط هریک و تماس با کلینیک ها جهت دریافت توضیحات مد نظر شما وجود دارد. در نهایت می توانید بهترین کلینیک را متناسب با شرایط خود انتخاب نمایید.
سوالات متداول لیزر بیکینی
آیا لیزر بیکینی درد دارد؟
درد ناشی از لیزر همانند نیشگون در زمان اعمال شات ها می باشد و قابل تحمل است. اما امکان استفاده از بی حسی موضعی جهت کنترل درد وجود دارد.
آیا لیزر بیکینی ضرر دارد؟
خیر، لیزر در مراکز معتبر و استفاده از دستگاه های دارای استاندارد و تائیدیه هیچگونه عوارض جدی و در پی نخواهد داشت.
لیزر بیکینی شامل کجا است؟
لیزر بیکینی شامل ناحیه تناسلی می شود. خط بیکینی در لیزر (شامل خارج خط شرت، که سه اینچ فراتر از این ناحیه تحت لیزر نیز قرار می گیرد)، بالای ناحیه شرمگاهی، لبه های بیرونی واژن از جمله نواحی لیزر بیکینی است که طبق خواسته داوطلب انتخاب می گردد.
تعداد جلسات لیزر بیکینی چقدر است؟
تعداد جلسات لازم به جنس پوست و مو بستگی دارد. به طور معمول پس از جلسه 6-8 رشد موها تا 80 درصد کاهش پیدا می کند.
آیا لیزر بیکینی باعث سرطان می شود؟
خیر، هیچگونه مدرکی دال بر این قضیه وجود ندارد و شایعه می باشد. پرتوهای لیزر موهای زائد غیر یونیزه می باشد و به درون بدن نفوذ نمی کند و تنها بر فولیکول مو تاثیر می گذارد. لیزر موهای زائد دارای تائیدیه FDA می باشد.
آیا لیزر بیکینی باعث ناباروری می شود؟
خیر، عمق نفوذ لیزرهای استاندارد و دارای تائیدیه به درون پوست کمتر از یک میلیمتر می باشد. بنابراین به ارگان های داخلی بدن از جمله تخمدان و رحم برخورد نمی کند و موجب ناباروری و... نمی شود.
آیا باید موها را قبل از لیزر بیکینی اصلاح کرد؟
بله بهتر است 1 الی 2 روز قبل یا حداقل 12 ساعت پیش از لیزر شیو انجام شود.
بهترین دستگاه لیزر بیکینی کدام است؟
بهترین دستگاه لیزر، دستگاه های دارای تائیدیه و استاندارد می باشد. بنابراین به مراکز معتبر مراجعه نمایید. دکا، الکساندرایت، پلاتینیوم و... از جمله لیزرهای دارای استاندارد هستند.
آیا نتایج لیزر بیکینی دائمی است؟
لیزر موهای زائد موجب کاهش رشد موها می شود، نه از بین بردن دائمی آن. مشکلات هورمونی و تغییرات وزنی و... می تواند موجب رشد مجدد مو شود. بنابراین پس از پایان جلسات لیزر بهتر است سال یکبار جلسه یادآوری انجام شود.
آیا لیزر بیکینی برای آقایان نیز انجام می شود؟
بله، محدودیت جنسیتی برای لیزر وجود ندارد. لازم به ذکر است لیزر بر روی پوست های روشن و موهای تیره بهترین نتیجه دهی را دارد.
لیزر بیکینی بهتر است یا اپیلاسیون بیکینی؟
اپیلاسیون روشی موقت است و تنها سرعت رشد مو را کاهش می دهد. در اپیلاسیون امکان تحریک پوستی، احتمال انتقال بیماری های عفونی وجود دارد. با لیزر در 6 الی 8 جلسه از شر 80 درصد موهای زائد خلاص می شوید. در نتیجه لیزر بهتر است.
آیا کسانی که سندرم تخمدان پلی کیستیک دارند می توانند لیزر بیکینی انجام دهند؟
محدودیت درمانی وجود ندارد، اما می بایست بدانید که سندروم تخمدان پلی کیستیک و یا مشکلات هورمونی در نتیجه دهی لیزر تاثیر زیادی دارد. بنابراین توصیه می شود پیش از اقدام به لیزر، درمان را در الویت قرار دهید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
تجربیات و سوالات خود در مورد مطالب این صفحه را با ما به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت به تمامی سوالات پاسخ خواهند داد.