logo

کاشت مو چیست؟

کاشت مو یا پیوند مو به معنی برداشت پیاز مو از نواحی کناره ها و پشت سر، و کاشت (پیوند) آن در نواحی جلو یا مرکز سر می باشد. علت این امر دائمی بودن و قوی بودن پیازهای مو در نواحی کناره ها و پشت سر می باشد. پیازهای مو در این نواحی حتی در زمان طاسی هم ماندگار و دائمی هستند.

علت ریزش مو در نواحی جلو و مرکز سر، حساس بودن پیازهای مو در این نواحی نسبت به هورمون DHT است. این هورمون یکی از مشتقات هورمون تستوسترون می باشد. پیازهای مو در نواحی کناره و پشت سر به این هورمون حساس نبوده، و حتی پس از کاشت مو و جابجایی خاصیت و ویژگی خود را حفظ می کنند. به این معنی که پیازهای جابجا شده از کناره و پشت سر به ناحیه جدید دائمی و ماندگار خواهند بود.

پیوند مو یا کاشت مو در نواحی از بدن مانند سر، ابرو، مژه، ریش، سبیل و نواحی اسکار انجام می شود.

انواع روش های کاشت مو در جهان و ایران

دو روش FIT و FUT از رایج ترین و قدیمی ترین روش ها در ایران و جهان می باشد. روش SUT به روز ترین روش می باشد. روش های کاشت ریش و سبیل و روش های کاشت ابرو نیز همانند تکنیک های ذیل می باشند. در ادامه به شرح کامل روش های کاشت مو در ایران و جهان خواهیم پرداخت.

 

براي مشاهده ديگر کلينيک ها بر روي دکمه زير کليک کنيد:

مشاهده ديگر کلينيک ها

 

کاشت مو به روش SUT

کاشت مو به روش SUT به معنی کاشت مو با تراکم بالا به تعداد 14،000 تار مو (3 برابر سایر روش ها) با یک دستگاه اتوماتیک تنها در یک جلسه می باشد. لازمه این روش، برخوردار بودن از بانک موی مناسب می باشد. لذا بانک موی متقاضی می بایست پیش از کاشت مو توسط متخصص مورد بررسی قرار گیرد.

در این روش فولیکل های مو از پشت سر به نواحی کم پشت جابجا می شوند. ویژگی ضد ریزش تار های پشت سر پس از جابجایی نیز حفظ خواهد شد.

تفاوت روش SUT با سایر روش ها در طریقه برداشت فولیکل مو می باشد. برداشت تار مو توسط یک دستگاه اتوماتیک انجام می پذیرد، لذا سرعت بالاتری نسبت به سایر روش ها دارد.

چنانچه فولیکل ها با دقت کم برداشت شود و یا از لوله های بهداشتی یک بار مصرف استفاده نشود، این امر می تواند منجر به آسیب به گرافت های مو شود. لذا توصیه می شود در انتخاب مرکز و کلینیک کاشت مو دقت شود.

در کاشت مو به روش SUT دوره رشد تار های کاشته شده تا 9 ماه تکمیل می شود.

متقاضیان می توانند نمونه عکس کاشت مو به روش SUT و مقایسه آن با سایر روش ها را کمی پایین تر مشاهده نمایند. همچنین می توانید با جستجوی عبارت روش کاشت مو SUT به انگلیسی و فارسی در قسمت عکس های گوگل و در سایت های معتبر، عکس های نمونه را مقایسه نمایید.

 

مهم ترین مزایای کاشت مو به روش SUT چیست؟

از مزایای روش SUT می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

  • کاشت 14،000 تار مو در یک جلسه (3 برابر سایر روش ها)
  • عدم درد، تورم، بجا ماندن اسکار، برش و زخم
  • بدون جراحی و خونریزی
  • بدون بیهوشی
  • ار بین رفتن فولیکول های برداشتی برابر با صفر است.
  • انجام کاشت مو در یک جلسه، یا در صورت نیاز در تعداد جلسات کمتر نسبت به سایر روش ها
  • عدم آسیب به گرفت ها (در کلینیک های معتبر)

 

آیا کاشت مو به روش SUT بهترین روش کاشت مو است؟

این روش در حال حاضر به روز ترین روش کاشت مو در آمریکا و اروپا می باشد، و در ایران نیز ارائه می گردد. با توجه به مزیت های این روش از جمله کاشت مو به تراکم 14،000 فولیکل تنها در یک جلسه، خط رویش طبیعی، بدون نیاز به جراحی و بیهوشی و عدم درد، برش و زخم می توان گفت کاشت مو به روش SUT بهترین روش کاشت مو در ایران و جهان می باشد.

 

کاشت مو به روش FIT

یکی از روش های کاشت مو طبیعی روش FIT می باشد. در این روش گرافت های مو از ناحیه پرتراکم مانند پشت سر بصورت تکی یا گروهی بوسیله هولدرهای دستی ابرداشته می شود. این روش با بی حسی موضعی و بصورت سرپایی انجام می گیرد و بدلیل زیاد بودن تعداد موها برای کاشت نیازمند چندین جلسه می باشد، پس از دو ماه بعد کاشت موها شروع به ریزش کرده و سپس موهای جدید جایگزین می شود.

 

آیا کاشت مو به روش FIT بهترین روش کاشت مو است؟

روش کاشت مو FIT به دلیل زمانبر بودن شاید برای مناطق کوچکتر مانند سیبیل و ابرو و یا کسانی که در مراحل اولیه ریزش مو هستند و دچار طاسی نشده اند، روشی ایده آل تر باشد. به طور کلی با توجه به شرایط بیمار بهترین روش برای هر فرد متفاوت می باشد و نمی توان یک روش را به عنوان بهترین روش کاشت مو معرفی نمود زیرا هر روشی مزایا و معایبی به همراه دارد.

 

مهم ترین مزایای کاشت مو به روش FIT چیست؟

  • مناسب برای کاشت منطق کوچک مانند سبیل و ابرو.
  • مناسب برای بیمارانی که در مراحل اولیه ریزش مو هستند.
  • عدم ایجاد اسکار و زخم در ناحیه برداشت مو.
  • روشی مناسب برای بیمارانی که تمایل به اطلاح سر خود دارند.

 

مهم ترین معایت کاشت مو به روش FIT چیست؟

  • هزینه بر بودن
  • بدون جراحی و بیهوشی
  • برای مناطق که سطح بزرگی از طاسی را در بر می گیرد مناسب نمی باشد.
  • تخریب بانک مو یا به عبارتی غیر قابل استفاده بودن بانک مو برای دفعات بعدی.
  • احتمال صدمه و غیر قابل استفاده بودن فولیکول های برداشتی.
  • همه افراد کاندیدای مناسبی برای کاشت مو به روش FIT نیستند.
  • نیازمند به وقت و جلسات زیاد

 

آیا کاشت مو به روش میکرو اف آی تی (MFIT) بهترین و جدیدترین روش کاشت مو است؟

FIT یکی از روش های کاشت مویی است که امروزه در ایران انجام می شود. اما روش های جدیدتری مانند SUT هم در این میان وجود دارد. به طور کلی با توجه به مزیت ها و معایب هر روش و شرایط بیمار، مناسب ترین روش برای هر فرد متفاوت بوده و با انجام مشاوره و بررسی شرایط توسط پزشک می توانید مناسبترین گزینه کاشت مو را برگزینید.

 

کاشت مو به روش FUT

پیوند واحد فولیکولی (FUT) یکی از روش های کاشت مو می باشد که در آن الگوی طبیعی رشد مو تقلید شده است. در این روش یک نوار از موهای ناحیه ای که هنوز دچار ریزش نشده و رشد دارد انتخاب وبا ایجاد برش برداشته می شود، و سپس ناحیه برش بخیه زده و در واقع اسکار خطی آن روی پوست باقی می ماند.

این روش برای افرادی که دارای سطح وسیعی از طاسی هستند مناسب می باشد. نوار حاوی فولیکول مو از گرافت های شامل یک یا دو فولیکوا تشکیل می شوند و هزاران عدد از این گرافت های فولیکولی به برش های کوچک تقسیم شده و بدون ایجاد اسکار در نواحی طاس کاشته می شوند.

 

آیا کاشت مو به روش FUT بهترین روش کاشت مو است؟

این روش به نسبت سایر روش ها هزینه کمتری در بر دارد و همچنین تعداد زیادی فولیکول در یک جلسه پیوند داده می شود، اما در مجموع بهترین روش برای هر فرد متفاوت بوده و در ابتدا می بایست شرایط بیمار بررسی شود تا مناسب ترین روش برای او انتخاب گردد. در این روش موهای ریخته شده پس از کاشت در عرض 3-6 ماه رشد می کنند.

 

مهم ترین مزایای روش کاشت مو به روش FUT چیست؟

  • نسبت به سایر روش ها هزینه کمتری در بر دارد.
  • تعداد زیادی فولیکول مو در یک جلسه پیوند داده می شود.
  • در مقایسه با سایر روش ها بازده بهتری دارد.
  • پس از رشد مو ظاهری طبیعی با رشد زیاد در پی دارد.

 

کاشت مو به روش BHT

در کاشت مو به روش BHT منطقه ی برداشت مو، بدن فرد و نواحی همچون سینه، بازو، شکم، پشت، پا و... می باشد. این روش مهمولا برای افرادی مناسب بوده که سطح سر آن ها موی کافی برای برداشت نداشته و تراکم مو در بدن آن ها زیاد است.

ساختار و کیفیت موهای بدن بسیار نزدیک به موهای سر است بنابراین می توان برای کاشت از این موها استفاده نمود. در این روش موهای بدن به روش FIT بدون ایجاد برش و اسکار برداشته می شود.

 

آیا کاشت مو به روش BHT بهترین روش کاشت مو است؟

این روش برای افرادی که بانک مو در ناحیه سر آن ها محدود است مورد استفاده قرار می گیرد، نداشتن موهای کافی در سر به دلیل ریزش طبیعی مو و یا کاشت برای بار دوم می باشد که بانک مو محدود و غیر قابل استخراج می باشد.

لازم به ذکر است که در صورتی که موی اهدا کننده از کیفیت خوبی برخوردار نباشد، نتیجه رضایتمندانه ای در بر نخواهد داشت.

 

کاشت مو به روش BHT برای چه کسانی انجام می شود؟

کاشت مو در روش BHT برای افرادی که بانک مو در قسمت سر آن ها به دلیل ریزش و یا انجام مجدد کاشت محدود است و به مقدار کافی مو برای برداشت وجود ندارد مناسب می باشد.

 

کاشت مو به روش PRP

روش PRP (PRO PLASMA) در واقع کاشت مو محسوب نمی شود و یک تکنیک برای احیا و رشد مو می باشد. در این روش پلاسمای خون خود فرد در ناحیه ای که دچار ریزش شده تزریق می گردد.

این روش برای توقف ریزش درجوانان و نوجوانانی که به تازگی دچار ریزش مو شده اند کاربرد دارای و برای افرادی که دچار طاسی و یا ریزش سکه ای مو شده اند فاقد کاربرد می باشد. همچنین از PRP مو برای بهبود نتیجه سایر روش های کاشت مو هم استفاده می گردد.

 

مهم ترین مزایای کاشت مو به روش پی آر پی PRP چیست؟

  • با استفاده از یک تزریق ساده و بدون نیاز به جراحی می باشد.
  • تزریق چند باره
  • نیازمند به پروسه حدود یک ساعته
  • نتیجه خوب بدون جراحی و عوارض
  • بازدهی و نتیجه سریع
  • مناسب ترین روش کنترلی ریزش مو
  • استفاده از روش PRP به عنوان مکمل در کنار سایر روش های کاشت مو

 

مهم ترین معایب کاشت مو به روش پی آر پی PRP چیست؟

  • عدم کاربرد برای افرادی که دچار طاسی شده اند و یا کسانی که  10 سال از ریزش موی آن ها می گذرد.
  • نیازمند معالجات دقیق توسط پزشک متخصص پیش و پس از عمل
  • امکان ایجاد التهاب و تورم در پوست سر پس از تزریق
  • در برخی موارد موهای رشد کرده در ناحیه مجددا دچار ریزش می گردد.
  • امکان وجود درد و مشکل خوابیدن در شب اول

 

کاشت مو به روش PUNCH

در این روش موها بصورت دسته ای برداشته شده و با ایجاد سوراخ هایی در سطح سر کاشته می شود. اما امروزه به دلیل ایجا ظاهری مصنوعی، این روش کاربرد زیادی ندارد.

 

کاشت مو به روش ترکیبی

کاشت مو به روش ترکیبی همانطور که از نام آن مشخص است از ترکیب دو روش FIT و FUT استفاده می شود. عموما تفاوت روش هایی کاشت مو در نوع برداشت مو می باشد. در این روش 5000 گراف مو ( برابر با 12000 الی 14000 تار مو) در یک جلسه برداشته می شود. و از مهم ترین مزیت های این روش سرعت بالای آن محسوب می شود.

روش جدید درمان طاسی

امروزه طاسی سر بخصوص در آقایان به دلیل عوامل وراثتی و یا هورمونی بسیار دیده می شود طوری که نزدیک به نیمی از مردان را درگیر خود نموده است. امروزه برای درمان طاسی از روش های گوناگونی استفاده می شود که در ادامه به شرح این روش ها خواهیم پرداخت.

درمان دارویی طاسی سر: درمان های دارویی در واقع سرعت ریزش و ایجاد طاسی سر را کاهش می دهد که شامل داروهایی تحت عناوین فیناستراید و ماینوکسیدیل می باشد. با این وجود این داروها دارای تاثیرات موقت و عوارضی می باشد. همچنین در این میان درمان هایی نظیر مزوتراپی و PRP هم وجود دارند که بر روی ریزش موهای آندروژنیک تاثیر زیادی ندارد.

کاشت و ترمیم مو: کاشت مو روشی با هزینه بالا می باشدو دارای انواع گوناگونی بوده و بسته به شرایط هر فرد روش مناسب او. متفاوت می باشد. در این میان مشکلات و دوره نقاهت را نیز باید در نظر داشت. همچنین پروتزهای مویی هم مخاطبان خاص خود را دارد که در این روش شبکه های مویی قرار گرفته بر روی تور با چسب مخصوص روی سر فرد چسبانده می شود اما این روش هم معایبی به همراه دارد نظیر مشکلات پوستی و قارچی که به دلیل عدم جریان هوا در ناحیه مورد نظر ایجاد می شود.

اسکالپ: یکی از روش های درمانی طاسی سر اسکالپ می باشد. در این روش کاشتی صورت نمی گیرد بلکه با کاشت رنگدانه های مخصوصی در قسمت کم پشت مو، ظاهری شبیه به مو ایجاد می نماید. این روش در واقع برای کسانی که موهای کم پشت دارند و یا برای پوشاندن خط بخیه کاشت مو مورد استفاده قرار می گیرد.

بهترین و جدیدترین روش کاشت مو در ایران و جهان چیست؟

جهت مطالعه درباره این موضوع، به مقاله جدیدترین روش کاشت مو مراجعه نمایید.

امروزه با پیشرفت علم، روش های کاشت مو پیشرفت های بسیار زیادی داشته و غالبا به سمت روش های کم تهاجمی و یا غیر تهاجمی سوق پیدا کرده است. اما در این میان واژه بهترین روش کاشت معنایی ندارد زیرا با توجه به شرایط هر فرد مناسب ترین و بهترین روش برای او متفاوت می باشد.

در نتیجه با مراجعه به پزشک و معاینه و انجام مشاوره بهترین روش کاشت مو برای هر شخص انتخاب می گردد تا نتیجه مطلوب تری کسب نماید.

کدام روش کاشت مو برای شما مناسب تر است؟

اینکه چه روش کاشت مویی برای شما مناسب می باشد کاملا به شرایط شما بستگی دارد. شرایط شامل میزان طاسی، وضعیت بانک مو، بیماری، وضعیت انعطاف پذیری پوست سر، چشم انداز شما از نتیجه و میزان تراکم مورد نظر و بازه زمانی مورد نظر شما می باشد. بنابراین پیش از انتخاب روش کاشت می بایست نکات فوق را بررسی نمود.

 

دلایل ریزش مو

همزمان با افزایش سن ریزش مو اجتناب ناپذیر است و به طور معمول این امر در آقایان به نسبت خانم ها بیشتر به چشم می خورد. با در نظر گرفتن طبیعی بودن ریزش مو روزانه تا 100 عدد تار مو که بیشتر در هنگام استحمام، شانه کردن مو و خواب اتفاق می افتد، هرگونه ریزش غیر عادی دلیلی به همراه خواهد داشت. در ادامه به معرفی شایع ترین دلایل ریزش مو می پردازیم.

  • آلوپسی (طاسی) آندروزنی از شایع ترین دلایل ریزش مو محسوب می شود که عامل اصلی آن ژنتیکی (ارثی از خانواده) و هورمونی (افزایش هورمون تستوسترون و هیدرو تستوسترون) می باشد.
  • رژیم غذایی نامناسب (عدم وجود پرئتئین، مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، روی و ویتامین ها در مواد غذایی)
  • استرس و بیماری ها روحی
  • کاهش وزن ناگهانی
  • مصرف برخی داروها ( داروهای شیمی درمانی، داروهای ضد بارداری)
  • ریزش مو پس از بارداری
  • بیماری ( عفونت، بیماری های تیروئیدی، لوپوس و...)
  • مشکلات زنانه ( سندرم تخمدان پلی کیستیک)

 

درصد موفقیت عمل کاشت مو چقدر است؟

پاسخ به این سوال جواب قطعی ندارد اما می توان عنوان کرد که کاشت مو در اکثریت مواقع نتیجه موفقیت آمیز و رضایتمندانه ای در بر دارد. اما به طور کلی موفقیت آمیز بودن کاشت مو در بررسی ها اولیه توسط پزشک اعلام می گردد، عواملی همچون سن، ناحیه کاشت، دلایل ریزش مو و... در این تشخیص دخیل می باشد.

پزشک در ابتدا خط جلوی مو، ضخامت مو، شرایط فولیکول های برداشتی را بررسی نمود و درصد موفقیت آمیز بودن را اعلام می نماید. در نهایت مراقبت های پس از کاشت و رژیم غذایی مناسب و همچنین مهارت و انتخاب پزشک متخصص در نتیجه جراحی تاثیر بسزایی دارد.

 

عوارض جانبی و احتمالی بعد از عمل و ریسک کاشت مو

کاشت مو یک عمل سرپایی محسوب می شود بدین منظور عموما خطرناک نبوده و در برخی موارد عوارض جانبی محدود و موقتی در پی خواهد داشت.

  • عفونت و التهاب فولیکول مو

احتمال عفونت فولیکول مو پس از کاشت مو بسیار نادر بوده و در صورت بروز احتمالی با مصرف آنتی بیوتیک تجویزی پزشک رفع می گردد.

  • ایجاد کیست پس از کاشت مو

در برخی افراد پس از کاشت مو در ناحیه کیست های کوچک 2-3 میلیمتری ایجاد شده که بسیاری از آن ها در عرض چند روز بصورت خود به خود رفع شده و یا با روش های ساده از بین می رود.

  • نازک شدن موقتی مو

این عارضه بصورت بسیار نادر پیش میاید که فرد پس از انجام عمل ک-اشت مو، تارهای مو قبلی فرد نازک و کرکی می شود که با اندکی صبر پس از چند ماه به حالت عادی باز می گردد.

  • خون ریزی

خون ریزی محدود پس از کاشت امری طبیعی محسوب می شود که در مدت زمان اندکی قطع می گردد. تنها در موارد بسیار بسیار نادر خونریزی مداوم دیده می شود که با بخیه اضافی رفع می گردد.

  • بی حسی پس از کاشت مو

در برخی افراد در ناحیه بانک مو و یا دهنده مو دچار بی حسی موضعی شده که پس از چند هفته رفع می گردد.

  • سکسکه

وجود عارضه سکسکه پس از انجام کاشت مو و ابرو در برخی موارد دیده شده. این عارضه به میزان بسیار محدود به دلیل کاهش پوست سر دیده می شود و بعد چند هفته یا چند ساعت رفع  می گردد.

  • خارش

یکی از عارضه هایی که عموما در اکثر افراد در ناحیه پیوند زده شده بروز می کند خارش ناحیه می باشد که در موارد بسیار کمی آزاردهنده است. خارش ناحیه کاشت مو و ابرو پس از چند روز و اسحمام و مصرف شامپو رفع می گردد.

  • تورم ناحیه کاشت مو و ابرو

ایجاد تورم پس از انجام کاشت یکی از عوارض احتمالی می باشد که معمولا نواحی اطراف چشم و پیشانی را تحت تاثیر قرار می دهد که پس از گذشت چندروز با ماساژ ملایم رفع می گردد.

 

کاشت مو برای بانوان

باتوجه به اینکه کاشت مو اغلب در آقایان مرسوم بوده اما زنانی هم هستند که نیازمند استفاده از این روش می باشند. در درجه اول می بایست شرایط بررسی گردد تا درصد موفقیت آمیز بودن و انجام شدنی بودن این عمل بررسی گردد.

اغلب خانم هایی که دچار الگوی ریزش مو منتشر هستند، کاندیدای مناسبی برای کاشت مو نمی باشند و علت آن کمبود ذخایر مو یا بانک مو در پشت سر و بدن است.

وجود الگوی ریزش مو مردانه در زنان : در برخی از زنان موهای نواحی جلو و فرق سر دچار ریزش شده و موهای پشت و کنار سر باقی می ماند.

ریزش مو ناشی از زخم : در برخی موارد ریزش مو بر اثر جراحت و عما جراحی ایجاد شده که با کاشت می توان روی قسمت های آسیب دیده را پوشاند.

خط رویش مو بالاتر از حد : به منظور حفظ ظرافت زنانگی در صورت برای افرادی که خط رویش موی آن ها  به صورت ارثی بالاتر از حد بوده می توان از روش کاشت مو استفاده نمود.

ایجاد خط رویش موی زنانه برای افراد تراجنسیتی : یکی از مراحل عمل های تبدیل جنسیتی مرد به زن ایجاد خط رویش مو زنانه می باشد تا ظرافت صورت زنانه القا گردد.

ریزش مو ایجاد شده پس از جراحی کشیدن پوست صورت : در برخی موارد افراد تحت این نوع جراحی دچار ریزش مو در شقیقه و مشخص شدن جای زخم جراحی می گردد که این افراد می توانند از کاشت مو در این نواحی استفاده نمایند.

ریزش مو کششی : این نوع ریزش مو در خانم بر اثر محکم بستن موها و بافت های سفت ایجاد می گردد.

تریکوتیلومانیا : نوعی بیماری است که در آن فرد موهای سر و ابرو خود را می کند،ایمن افراد پس از روان درمانی می توانند برای ترمیم نواحی از کاشت مو کمک بگیرند.

 

چه موهایی برای کاشت مو استفاده می شوند؟

برای کاشت، موها را از تنواحی برداشت می کنند که موهای بادوامی داشته و دچار ریزش نمی شوند، به عنوان مثال موهای نواحی پشت سر و اطراف گوش  دارای موهایی با مقومت بالا هستند و در واقع بانک موی مناسبی برای کاشت موی سر، ابرو و سیبیل می باشد. در برخی موارد و در روش کاشت موی BHT به دلیل نداشتن بانک موی مناسب در سر از موهای نواحی بدن که شباهت به موی سر داشته باشند استفاده می شود مانند موی سینه، پا و... . داشتن بانک موی مناسب لازمه کاشت می باشد در غیر این صورت نمی توان از این روش استفاده نمود.

 

مراحل عمل کاشت مو

امروزه با پیشرفت علم روش های زیادی برای کاشت مو وجود دارد اما به طور کلی با قرار دادن کلی آن ها در دو دسته، دو روش کاشت وجود دارد.

  • کاشت نواری

در این روش برشی در ناحیه پشت سر (ناحیه اهدا کننده) ایجاد می شود و فولیکول ها یا گرافت ها استخراج می شود و برای کاشت آماده سازی می شوند. روش های کاشت نواری به نسبت سایر روش ها تهاجمی تر بوده و نیازمند بخیه می باشد و دوره نقاهت طولانی تری داشته اما مزیت آن نسبت به سایر روش ها کیفیت فولیکول های برداشتی می باشد. روش کاشت مو FUT و ترکیبی در دسته کاشت نواری قرار دارد.

  • کاشت با استخراج واحد های فولیکولی :

در  این روش بدون ایجاد برش واحد های فولیکولی مو از سوراخی با قطر کمتر از 1 میلیمتر استخراج می شوند. روش های FIT,SUT,MICRO FIT,BHT در این دسته قرار گرفته اند.

در نهایت فولیکول های برداشتی در محل مورد نظر کاشته می شوند.

 

سن مناسب برای کاشت مو

در بررسی سن مناسب برای کاشت در ابتدا می بایست دو عامل جنسیت و علت طاسی را مورد بررسی قرار داد.

برای خانم هایی که بر اثر صدمات پوستی دچار طاسی شده اند محدودیت سنی وجود ندارد. در آقایانی که به دلیل ژنتیکی دچار ریزش مو می شوند بهتر است در سن بالای 25 سال اقدام به کاشت نمایند. در جوانی به دلیل تثبیت نشدن ریزش مو امکان دارد موهای پیوند زده در آینده به دلیل ضعیف بودن آن ها دچار ریزش شود و در صورت ریزش شدید امکان ترمیم مجدد به دلیل بانک موی خالی وجود نداشته باشد.

 

نکات مهم قبل از کاشت مو و پیوند موی طبیعی

  • تا دو هفته پیش از کاشت مو از مصرف مکمل ها و ویتامین ها خودداری شود، به عنوان مثال ویتامین E سبب رقیق شدن خون می شود.
  • همچنین از مصرف قص آسپرین هم که سبب رقیق شدن خون می گردد خودداری شود.
  • تا دو هفته پیش از کاشت مو چای به میزان کم مصرف شود.
  • تا دو هفته پیش از کاشت مو الکل باعث رقیق شدن خون می گردد بنابراین از مصرف آن خودداری نمایید.
  • رژیم های غذایی را از دو هفته پیش از عمل کنسل کنید و تغذیه عادی را دنبال نمایید.
  • تا یک هفته پیش از کاشت از انجام ورزش های سنگین خودداری نمایید.
  • توصیه های مخصوص شرایط خود را حتما از پزشک خود بخواهید تا در صورت مصرف داروی خاص مجوز آن را صادر نماید.
  • روز عمل سعی کنید لباس هایی بپوشید که تن کردن و درآوردن آن راحت باشد به عنوان مثال لباس های دکمه دار گزینه مناسبی هستند.
  • غذای شب پیش از عمل می بایست شامل پروتئین، کربوهیدرات و قند کافی باشد.
  • پیش از عمل استحمام کنید و موهای خود را شامپو نمایید.
  • خوردن صبحانه سبک به منظور افزایش قند خون روز کاشت می تواند بسیار موثر باشد.
  • از خوردن قهوه در روز کاشت خودداری نمایید زیرا سبب افزایش اضطراب می گردد.

کاشت مو عملی راحت و به طور کلی بدون عوارض بوده، در نهایت آرامش خود را حفظ نمایید و بدون استرس در کلینیک حضور پیدا کنید.

 

توصیه ها و مراقبت های لازم بعد از کاشت مو

  • پروسه عمل معمولا بین 3-8 ساعت به طول می انجامد و فرد پس از آن قادر به فعایت عادی روزانه می باشد اما در صورت امکان استراحت تا 5 روز می تواند مفید در روند بهبودی باشد.
  • به علت تزریق مسکن و آرامبخش در روز عمل وجود یک نفر برای همراهی و بازگشت به منزل اهمیت دارد.
  • در روزهای اولیه برای خوابیدن روی بالشت دقت کافی به خرج دهید، تا فولیکول های کاشته شده دچار ریزش نگردد.
  • تا حد امکان از تعرق سر جلوگیری شود زیرا ممکن است سبب عفونت گردد.
  • در روزهای ابتدایی پس از کاشت مو از شستن سر خودداری نمایید.
  • استفاده از پوشش سر مانند کلاه یا روسری سبب آسیب به فولیکول ها و کند شدن بهبودی می گردد.
  • در روزهای اولیه پس از کاشت در معرض شدید نور خورشید قرار نگیرید.
  • پس از صدور مجوز شستشوی سر توسط پزشک موهای خود ار با آب و صابون بصورت ملایم بشویید.
  • وجود زخم ها و ظاهر بد در ابتدا پس از کاشت مو امری طبیعی می باشد بنابراین برای مشاهده نتیجه صبر داشته باشید.
  •  روزهای اولیه پس از کاشت نیاز به مراقبت و توجه کافی می باشد و این امر در نتیجه کاشت بسیار تاثیرگذار است، تمیز نگه داشتن سر و استحمام بعد از 5 روز بسیار مهم می باشد.

 

هزینه و قیمت کاشت مو طبیعی و مصنوعی بر چه اساسی بوده و چقدر است؟

به طور کلی هزینه کاشت مو تحت تاثیر دو عامل تعداد گرفت ها برای کاشت و یا گاها تعداد تارهای مو و میزان تراکم و همچنین بر اساس روش کاشت می باشد.

انتخاب پزشک با مهارت بالاو کلینیک دارای مجوزهای لازم همگی در قیمت تاثیرگذار است. اما پیشنهاد همیشگی ما این است که کیفیت را هرگز قربانی قیمت نکنید. زیرا با پرداخت اندکی هزینه بیشتر در مرکزی مطمئن از هدر رفتن پول و زمان خود جلوگیری می نمایید.

ما در سایت فایند کلینیک مراکز کاشت مو را برای آسودگی در انتخاب شما فراهم آوردیم، که می توانید در انتهای صفحه به آن ها مراجعه نمایید.

 

بهترین کلینیک کاشت مو در ایران

وجود تجهیزات به همراه آخرین تکنولوژی های روز دنیا در زمینه کاشت مو از مهم ترین امکانات کلینیک محسوب می گردد. همچنین تنوع خدمات ارائه شده در کلینیک می تواند این اطمینان را در شما ایجاد نماید تا تمامی مراحل کاشت مو و زیبایی پوست خود را تحت نظر متخصص با استفاده از بروزترین تجهیزات دریافت نمایید.

در کلینیک های معتبر ایران بسیاری از روش های مدرن کاشت مو نظیر SUT و MICRO FIT هم با تجهیزات مدرن انجام می گردد. با مراجعه به انتهای صفحه می توانید مراکز کاشت مو در ایران را بیابید.

 

مشاوره و مکالمه حضوری با پزشک و متخصص کاشت مو

یکی از لازمه های کلینیک معتبر وجود مشاورانی با تجربه جهت ارائه مشاوره رایگان می باشد. مشاور در واقع اطلاعات کلی در خصوص کاشت مو و روند آن در اختیار مراجعه کننده قرار می دهد و در نهایت روش های پیشنهادی با توجه به شرایط بیمار را در اختیار وی قرار می دهد. و همچنین وظیفه مشاور است تا چشم اندازی از موی شما در آینده پس از کاشت را در اختیارتان قرار داده تا دیدی واقع بینانه از نتیجه کاشت داشته باشید.

 

سوالات متداول کاشت مو

آیا تضمینی برای عدم ریزش موهای کاشته شده وجود دارد؟

نکته ی حائز اهمیت بررسی علت ریزش مو پیش از کاشت می باشد، چون در صورت عدم رفع مشکل امکان ریزش مجدد وجود دارد. مراقبت های پس از کاشت هم درجه اهمیتی بالایی دارد.

آیا کاشت مو دائمی است؟

با توجه به اینکه موهای مورد نیاز برای کاشت از پشت سر برداشت می شود و این موها در مقابل هورمون های عامل ریزش مو مقاوم هستند، بنابراین در صورت مراقبت و کاشت اصولی در کلینیک معتبر ریزش نخواهند داشت.

آیا عمل کاشت مو درد دارد؟

خیر، عمل کاشت مو به صورت سرپاییی و با بی حسی موضعی انجام می شود.

تعداد جلسات مورد نیاز برای کاشت مو چقدر است؟

به طور معمول کاشت مو در یک جلسه انجام می شود و جلسات بعدی جهت ترمیم خط رویش، افزایش پرپشتی و تراکم و... می باشد.

نتایج کاشت مو از چه زمانی قابل مشاهده هستند؟

نتیجه کاشت دارای مراحل خاصی بوده که به طور کلی در ابتدا بهبودی زخم ها و ریزش موها و در نتیجه پس از 4 ماه رویش موهای نازک و پس از آن در ماه 5-6 موها کمی بیشتر رشد کرده و ضخیم تر می شود و نهایتا پس از ماه هفتم کم کم نتیجه با رشد بیشتر مو قابل مشاهده بوده. اما نتیجه نهایی معمولا 1-2 سال بعد به طور کامل قابل مشاهده است. تمامی این مراحل می تواند در افراد مختلف کمی تفاوت داشته باشد.

چه مدت پس از کاشت مو می توان فعالیت های روزمره را شروع کرد؟

بلافاصله پس از کاشت با رعایت نکات لازم می توان به انجام فعالیت روزانه پرداخت اما در صورت امکان استراحت تا 5 روز اول می تواند در اثر بخشی و روند کاشت مو تاثیرگذار باشد.

عمل کاشت مو چه مدت طول می کشد؟

بسته به میزان گرافت ها برای کاشت و وسعت ناحیه کاشت مو به طور معمول بین 3-8 ساعت به طول می انجامد.

 

این صفحه را به اشتراک بگذاریم:
 1834  |
 4.64   از   5/00   از تعداد   11   رای   |
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تجربیات و سوالات خود در مورد مطالب این صفحه را با ما به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت به تمامی سوالات پاسخ خواهند داد.

کلینیک های کاشت مو در ایران

تهران
آتریسا

کاشت مو و ابرو

آتریسا
تهران - اشرفی اصفهانی
مشاهده اطلاعات

توجه: دریافت شرایط ویژه با ذکر نام فایندکلینیک در هنگام تماس

تهران
محمد پاکدل

کاشت ابرو

محمد پاکدل
تهران - الهیه
مشاهده اطلاعات

توجه: دریافت شرایط ویژه با ذکر نام فایندکلینیک در هنگام تماس

تهران
نیلفروش زاده

کاشت ابرو

نیلفروش زاده
تهران - جردن
مشاهده اطلاعات

توجه: دریافت شرایط ویژه با ذکر نام فایندکلینیک در هنگام تماس

تهران
رویان سلامت

کاشت مو

رویان سلامت
تهران - قیطریه
مشاهده اطلاعات

توجه: دریافت شرایط ویژه با ذکر نام فایندکلینیک در هنگام تماس

تهران
رویان سلامت

کاشت ابرو

رویان سلامت
تهران - قیطریه
مشاهده اطلاعات

توجه: دریافت شرایط ویژه با ذکر نام فایندکلینیک در هنگام تماس

تهران
تخصصی تندیس

کاشت مو

تخصصی تندیس
تهران - شهرک غرب
مشاهده اطلاعات

توجه: دریافت شرایط ویژه با ذکر نام فایندکلینیک در هنگام تماس

تهران
تخصصی تندیس

کاشت ابرو

تخصصی تندیس
تهران - شهرک غرب
مشاهده اطلاعات

توجه: دریافت شرایط ویژه با ذکر نام فایندکلینیک در هنگام تماس

تهران
محمد پاکدل

کاشت ریش و سبیل

محمد پاکدل
تهران - الهیه
مشاهده اطلاعات

توجه: دریافت شرایط ویژه با ذکر نام فایندکلینیک در هنگام تماس

تهران
رویان سلامت

کاشت ریش و سبیل

رویان سلامت
تهران - قیطریه
مشاهده اطلاعات

توجه: دریافت شرایط ویژه با ذکر نام فایندکلینیک در هنگام تماس

کلینیک ها ContantUs