مقایسه اگزیمیا و اسکالپشور
هر دو درمان می توانند منجر به کاهش چربی شوند، البته اکثر مواقع از اگزیمیا برای لاغری ، رفع سلولیت و سفتی پوست (لیفت پوست) استفاده می شود. در حالی که از لیزر اسکالپشور برای لاغری موضعی استفاده می شود.
تکنولوژی اگزیمیا نسبت به اسکالپشور برتری داشته، و با ترکیب 4 تکنولوژی می تواند علاوه بر کاهش چربی موجب سفتی پوست نیز شود. افراد دارای توده بدنی بالای 30 نمی توانند از اسکالپشور استفاده نمایند، لذا اگزیمیا گزینه مناسب تری می باشد. در ادامه به تفاوت های هر دو درمان در زمینه های مختلف خواهیم پرداخت.
فیلم توضیحات اگزیمیا بهتر است یا اسکالپشور
براي مشاهده ديگر کلينيک ها بر روي دکمه زير کليک کنيد:
مشاهده ديگر کلينيک ها
تفاوت اگزیمیا و اسکالپشور
وجه اشتراک اگزیمیا و اسکالپشور، کاهش سلول های چربی است. البته اگزیمیا دستگاهی چند منظوره و با چند هندپیس مختلف بوده، و از آن جهت کاهش چربی، رفع سلولیت (چربی های پوست پرتقالی)، سفتی پوست و جوانسازی پوست استفاده می شود. در حالی که از اسکالپشور با استفاده از لیزر تنها جهت کاهش چربی استفاده می شود.
تفاوت در نواحی بدن
اگزیمیا در نواحى صورت، غبغب، بازو، سينه، شکم، باسن، ران و زانو انجام مى شود.
اسکالپشور بیشتر در نواحی شکم، پهلو، پشت و ران انجام می شود. از اسکالپشور گاهاً در ناحیه غبغب و بازو نیز استفاده می شود.
تفاوت در تعداد جلسات درمانی
اسکالپشور معمولا در یک جلسه انجام می شود، البته برای نواحی وسیع ممکن است به بیش از یک جلسه درمانی نیاز باشد. تعداد جلسات اگزیمیا 7 جلسه به صورت یک روز در میان می باشد.
تفاوت در مدت زمان جلسه درمان
مدت زمان جلسه در هر دو درمان بستگی به وسعت ناحیه مورد درمان دارد، ولی معمولا اسکالپشور در ٢٥ دقیقه، و اگزیمیا در 50 الی 60 دقیقه انجام می شود. مدت زمان جلسه درمانی اگزیمیا بیشتر بوده، زیرا اگزیمیا با 4 هندپیس مختلف در 4 مرحله انجام می شود و نتایج بهتری حاصل می گردد.
تفاوت در کاربرد و نتایج
از اگزیمیا بیشتر جهت کاهش چربی، رفع سلولیت، سفت کردن پوست و جوانسازی کلی پوست استفاده می شود، در حالی که از اسکالپشور بیشتر جهت کاهش چربی استفاده می شود. لیست کاربردهای هر یک را می توانید پایین تر مطالعه نماید. در نهایت پزشک متخصص با توجه به اهداف درمانی مناسب ترین روش را انتخاب خواهد نمود. می بایست به این نکته اشاره نمود که برخی مراکز تنها از دستگاهی تعریف خواهند نمود که آن را در مرکز خود موجود دارند.
تفاوت در هزینه
هزینه هر دو درمان بستگی به وسعت نواحی دارد، و می تواند از 600،000 تومان تا 5،000،000 تومان متفاوت باشد. تخمین هزینه دقیق پس از جلسه مشاوره اولیه انجام می شود. ممکن است هزینه هر دو درمان تقریباً یکسان باشد، البته باید به این نکته توجه داشت که تعداد جلسات لازم جهت دستیابی به نتایج مطلوب در اگزیمیا تا 7 جلسه می باشد، در حالی که اسکالپشور می تواند در 1 یا 2 جلسه انجام شود.
شما می توانید در این سایت به قسمت آگهی ها مراجعه نموده، و قیمت لیزر اسکالپشور و همچنین اگزیمیا را از کلینیک های مربوطه استعلام نمایید.
معرفی اگزیمیا
اگزيميا نام برند یک دستگاه ايتاليايى می باشد که جهت کاهش چربی، رفع سلوليت (چاقى پوست پرتقالى) و صافى و سفتى پوست (ليفت پوست) استفاده مى شود.
اگزیمیا دارای 4 هندپیس (دسته) مختلف با 4 تکنولوژی مختلف است، و جلسه درمانی در 4 مرحله به ترتیب انجام می شود.
مرحله 1: اعمال میکرودرمولیفت جهت افزایش میزان نفوذ پذیری پوست
مرحله 2: اعمال لیزر پوریشن جهت کاهش حجم چربی
مرحله 3: اعمال اندو-رادیو-مگ جهت ماساژ (برای تحریک متابولیسم) و سفت کردن پوست
مرحله 4: اعمال رادیولیفت جهت افزایش کلاژن و الاستین (برای لیفت و جوانسازی پوست)
چند نکته درباره اگزیمیا:
*پس از درمان چربی های تخریب شده به تدریج توسط سیستم لنفاوی بدن (ادرار یا تعریق) دفع می گردد.
*نوشیدن روزی 7 لیوان آب و 2 کیلومتر پیاده روی در دوره درمان نیاز است.
کاربردهای اگزیمیا
- رفع چين و چروک
- رفع غبغب
- رفع افتادگى بازو و سينه
- رفع سلوليت شکم
- رفع سلوليت و ليفت باسن
- رفع سلوليت ران و پا
- رفع ترک پوستی (استرچ مارک)
- بهبود لک هاى پوستى
- بهبود تناژ و رنگ پوست
- بهبود منافذ باز
- بهبود ناهموارى هاى پوست
- بهبود کشسانى پوست
- بهبود اکسيژن رسانى پوست
* دستگاه اگزيميا پلتينوم آخرين مدل دستگاه مى باشد.
* اگزيميا باعث تحريک متابوليسم درون سلولى، شکستن سلول هاى چربى و کشیده شدن پوست مى شود. پس از درمان، چربى هاى متلاشی شده به تدريج از طريق سيستم لنفاوى (با ادرار يا تعريق) دفع مى شوند.
معرفی اسکالپشور
* اسکالپشور یک دستگاه لیزر و غیر تهاجمی می باشد که از آن جهت کاهش یا رفع چربی استفاده می شود.
* سازمان غذا و دارو (FDA) استفاده از این دستگاه در نواحی شکم و پهلو را مورد تأیید قرار داده است.
* اسکالپشور با استفاده از لیزر باعث ایجاد گرما و ذوب شدن (متلاشی شدن) چربی می شود. سپس چربی متلاشی شده به تدریج از طریق سیستم لنفاوی (با ادرار یا تعریق) دفع می شود. این روند تا 12 هفته به طول می انجامد.
* در طول درمان اسکالپشور مانند یک کمربند به دور ناحیه مورد نظر بسته شده، و لیزر دیود ١٠٦٠ نانومتری اعمال می شود.
* اسکالپشور یا اگزیمیا برای افرادی که از مرض چاقی (Obesity) رنج می برند توصیه نمی شود. درمان چاقی بیش از حد (اضافه وزن)، لیپوساکشن یا ابدومینوپلاستی می باشد.
مزیت اگزیمیا نسبت به اسکالپشور
از مزیت اگزیمیا می توان به طیف وسیعی از کاربردهای بیشتر آن نسبت به اسکالپشور اشاره نمود. از اسکالپشور تنها جهت کاهش چربی استفاده شده، در حالی که از اگزیمیا نه تنها جهت رفع سلولیت، بلکه جهت لیفت پوست، کاهش چین و چروک، بهبود ظاهر و جوانسازی پوست استفاده می شود.
مزیت اسکالپشور نسبت به اگزیمیا
از مزیت های اسکالپشور می توان به تعداد جلسات کمتر آن نسبت به اگزیمیا جهت دستیابی به نتایج مطلوب اشاره نمود. اسکالپشور در 1 الی 2 جلسه، و اگزیمیا در 1 الی 7 جلسه، بسته به اهداف درمانی و وسعت ناحیه مورد درمان، انجام می شود.
فرق بین اگزیمیا و اسکالپشور
اگزیمیا ترکیبی از چهار تکنولوژی ليزر پوريشن، اندو راديو مگ، ميکرودرم و راديو ليفت (آر اف) است، و لذا این دستگاه چند منظوره است. در حالی که دستگاه اسکالپشور از تکنولوژی لیزر استفاده می کند.
کدام روش عوارض بیشتری دارد؟
هر روش، چنانچه توسط متخصص مجرب انجام نشود، می تواند عوارضی به همراه داشته باشد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.
معایب اگزیمیا
طبق گزارشات موجود، استفاده از این دستگاه هیچ عوارضی به همراه نداشته است. اما چنانچه اگزیمیا توسط متخصص غیر مجرب و یا با دستگاه غیر استاندارد انجام گیرد، سوختگی یکی از مواردی است که می توان به اشاره نمود.
معایب اسکالپشور
اسکالپشور روشی نوین است، و تحقیقات درباره تأثیرات آن بر روی بدن هنوز ادامه دارد. پس از درمان، ممکن است کمی احساس سفتی و درد کنید. شما حتی ممکن است دچار کبودی در ناحیه مورد درمان شوید. متخصص پوست ممکن است به شما توصیه کند که نواحی سفت را طی چند هفته پس از درمان ماساژ دهید.
انتخاب درست بین اگزیمیا و اسکالپشور
کاربردهای اگزیمیا وسیع تر بوده، و از آن بیشتر جهت رفع سلولیت، سفتی پوست و بهبود ظاهر و جوانسازی کلی پوست استفاده می شود. در حالی که از اسکالپشور تنها جهت کاهش چربی استفاده می شود. پزشک متخصص با توجه به اهداف درمانی و دستگاه های موجود در کلینیک خود، مناسب ترین درمان را توصیه خواهد نمود.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
تجربیات و سوالات خود در مورد مطالب این صفحه را با ما به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت به تمامی سوالات پاسخ خواهند داد.