بهترین روش کاشت مو چیست؟
کاشت مو امروزه به یکی از پرطرفدار ترین روش های زیبایی تبدیل شده و اما در این میان، انتخاب بهترین روش برای هر فرد می تواند متفاوت باشد. فاکتورهای مختلفی در تعیین روش مناسب وجود دارد مانند: میزان طاسی، وضعیت بانک مو، بودجه و هزینه، داشتن بیماری خاص، تراکم مد نظر برای کاشت و... که با در نظر گرفتن عوامل فوق از میان روش های کاشت مو، روش مناسب برای فرد انتخاب می شود. لازم به ذکر است که تفاوت عمده ی روش های گوناگون در طریقه برداشت و استخراج فولیکول های مو می باشد که البته نتیجه نهایی کاشت هم وابستگی کامل به همین مرحله دارد، درواقع کیفیت و نحوه ی برداشت فولیکول در نتیجه تعیین کننده می باشد.
براي مشاهده ديگر کلينيک ها بر روي دکمه زير کليک کنيد:
مشاهده ديگر کلينيک ها
تحلیل و بررسی کاشت موی FUT
این روش قدیمی ترین و با سابقه ترین روش کاشت مو در ایران شناخته می شود که در آن یک نوار از بافت پشت سر برداشته می شود و سپس به برش های کوچک تقسیم شده و در زیر میکروسکوپ فولیکول ها از نوار استخراج شده و نهایتا در نواحی کم پشت کاشته می شود.
مزایا و معایب روش FUT
- از مزایای این روش می توان به آسیب کمتر به فولیکول ها و پایدارتر بودن گرافت ها و در نتیجه پایدارتر بودن نتایج کاشت اشاره نمود. همچنین امکان کاشت مو در یکروز برای افرادی که زمان زیادی برای این کار ندارند بسیار حائز اهمیت می باشد.
- از معایب این روش می توان به جای اسکار ایجاد شده پشت سر در ناحیه برداشت و تهاجمی بودن این روش اشاره نمود.
برتری های روش FUT نسب به روش FIT
مهم ترین برتری روش FUT نسبت به روش FIT امکان برداشت بیشتر فولیکول در زمان کمتر می باشد، در واقع در مدت زمان کمتر امکان برداشت و کاشت با تراکم بیشتر فراهم می باشد.
همچنین در روش FIT ناحیه برداشت شاید حدود 5 برابر بیشتر از روش FUT باشد، بنابراین به ناچار امکان برداشت یکسری فولیکول بی کیفیت که امکان ریزش در آینده را دارند نیز وجود خواهد داشت، بنابراین روش FUT برای افرادی که دارای تراکم کم در ناحیه بانک مو هستند روش مناسب تری می باشد.
تحلیل و بررسی کاشت موی FIT
روش FIT در دنیا با نام FUE شناخته می شود و در روش FIT برخلاف FUT برداشت فولیکول هابه صورت دانه دانه می باشد، و فولیکول های برداشت شده در ناحیه کم پشت کاشته می شوند. در این روش جراح با استفاده از ابزار مخصوص با ایجاد سوراخ میکروسکوپی بر روی پوست، فولیکول را برداشت می کند.
مزایا و معایب روش FIT
- از مزایای این روش می توان به کم تهاجمی بودن و عدم ایجاد اسکار در سر برای برداشت اشاره نمود.
- از مهم ترین معایب این روش هم می توان به زمان بر بودن آن اشاره نمود زیرا برداشت فولیکول ها به صورت دانه ای می باشد و همچنین به دلیل مدت زمان زیادتری که فولیکول در خارج از بدن می ماند احتمال آسیب دیدن آن ها بیشتر می باشد. و کیفیت استخراج فولیکول ها و سالم ماندن آن ها به مهارت جراح بسیار وابستگی دارد.
برتری های روش FIT نسب به روش FUT
- عدم نیاز به برش و غیر تهاجمی بودن روش FIT
- امکان انتخاب و برداشت موهای نازک تر برای طبیعی تر بودن ظاهر و نتیجه کاشت.
- امکان برداشت فولیکول از نواحی بدن و ریش که به روش BHT شهرت دارد.
تحلیل و بررسی کاشت موی SUT
شرایط و نحوه ی برداشت در این روش از همان روش FIT تبعیت می کند با این تفاوت که در روش SUT برای برداشت از دستگاهی اتوماتیک استفاده می شود که می تواند سرعت انجام کار را بالاتر ببرد.
روش SUT در ایران نامگذاری شده و در واقع همان روش FIT است که با دستگاه SAFER انجام می شود. SAFE (Suction-Assisted Fullicular Extraction) به معنای استخراج فولیکولی به کمک ساکشن یا مکش می باشد.
مزایا و معایب روش SUT
- از مزایای این روش می توان سرعت بالا و امکان برداشت فولیکول در یک جلسه می باشد اگر جراح دارای مهارت بالا باشد به کمک دستگاه می تواند احتمال آسیب به فولیکول های را نسبت به FIT کاهش دهد و درصورت عدم مهارت افزایش دهد.
- از معایب این روش پایین بودن کیفیت گرافت ها همچنان نسبت به روش FUT و هزینه بالاتر نسبت به روش های FUT و FIT می باشد.
تحلیل و بررسی کاشت موی Micro-FIT
این روش بر پایه FIT می باشد، با این تفاوت که برداشت واحدهای فولیکولی با ظرافت و دقت بیشتری انجام می شود.
در این روش از دستگاه های جدیدتری مانند نئو گرافت 2 و... جهت برداشت واحد های فولیکولی استفاده می شود.
مزایا و معایب روش Micro-FIT
- مزایای این روش شامل استفاده از دستگاه با قابلیت تغییر ضخامت پانچ است که می توان واحد های فولیکولی کوچک تری برداشت نمود و در نتیجه کاشت طبیعی تر داشت.
- معایت این روش شامل هزینه بالاتر نسبت به برخی روش ها، نیاز به بانک موی قوی با امکان برداشت ظریف فولیکول می باشد.
تحلیل و بررسی کاشت موی DHI
این روش بر پایه روش FUE می باشد، با این تفاوت که موها پس از برداشت از بانک مو، مستقیم و با فاصله زمانی کم در ناحیه کم پشت کاشته می شود و احتمال آسیب دیدن فولیکول ها به دلیل خارج موندن از بدن کاهش می یابد.
مزایا و معایب روش DHI
مهم ترین مزیت این روش آسیب کم تر به فولیکول ها می باشد زیرا فولیکول ها هرچقدر زمان خارج ماندنشان در خارج از بدن بیشتر باشد احتمال آسیبشان بیشتر می گردد.
در واقع این روش یکی از معایب روش FUE را اصلاح نموده است.
تحلیل و بررسی کاشت موی روباتیک (ARTAS)
روبات آرتاس برداشت مو را با کمترین تهاجم و با دقت و سرعت بیشتر بدون ایجاد اسکار و جای زخم انجام داده و طبیعی ترین نتایج را به ارمغان می آورد.
این ربات در واقع از روش FUE استفاده می نماید.
مزایا و معایب روش روباتیک (ARTAS)
تشخیص بهترین واحد فولیکولی جهت برداشت و بهترین ناحیه کاشت جهت ایجاد خط رویش طبیعی، بر عهده روبات آرتاس میباشد.
البته لازم به ذکر است که در این روش هم تخصص و دانش جراح بسیار اهمیت دارد زیرا تنظیمات و پارامترهای دستگاه را او تعیین می نماید.
تحلیل و بررسی کاشت موی ترکیبی
در روش ترکیبی با توجه به نام این روش مشخص است که از ترکیب روش ها استفاده می شود. در این روش از ترکیب دو روش FUT و FIT استفاده می شود و مناسب افرادی است که دارای بانک مو قوی و خواهان تراکم بالا می باشند.
طی این روش اکثرا برداشت به کمک روش FUT بوده و از روش FIT جهت بهبود نتیجه و افزایش تراکم استفاده می شود.
مزایا و معایب روش ترکیبی
- بالا بودن کیفیت گرافت ها و در نتیجه دائمی بودن آن ها و احتمال پایین آسیب از مهم ترین مزیت این روش می باشد. دسترسی به تراکم بالا طی یک جلسه در این روش میسر می باشد.
- از معایب این روش به تهاجمی بودن و خونریزی و بخیه می توان اشاره نمود. همچنین لازم به ذکر است که این روش نیاز به بانک موی قوی دارد.
تحلیل و بررسی کاشت موی BHT
عبارت BHT یک روش کاشت مو نیست، بلکه به معنی برداشت مو از بدن و یا ریش می باشد. از این روش تنها برای مردان استفاده شده، و زمانی استفاده می شود که بانک مو ناکافی باشد. از این روش به ندرت استفاده می شود و در واقع به عنوان روش اصلی کاشت مو استفاده نمی شود.
مزایا و معایب روش BHT
از این روش به عنوان روشی کمکی برای افزایش تراکم مو در افرادی که بانک مو در ناحیه پشت سر کم است استفاده می شود.
معایب این روش کیفیت پایین تر موهای بدن نسبت به سر می باشد، بنابراین احتمال از دست رفتن درصدی از آن ها پس از کاشت وجود دارد.
بهترین روش کاشت مو با تراکم بالا
در افرادی که خواهان کاشت مو با تراکم بالا هستند می بایست در ابتدا مطلع باشند که در صورت بهره مندی از بانک موی قوی این امکان فراهم می باشد.
و در میان انواع روش های کاشت مو روش ترکیبی که همان ترکیب روش های FIT و FUT می باشد می تواند یکی از بهترین روش های کاشت مو با تراکم بالا محسوب شود.
نتیجه گیری
در پاسخ به این پرسش که کدام روش کاشت مو مناسب شما است، می بایست گفت که بهترین روش همواره با توجه به شرایط و هدف و خواست شما از کاشت مو تعیین می شود. بنابراین با یک جلسه مشاوره و معاینه شرایط بانک موی شما توسط متخصص، بهترین روش و عبارت درست تر مناسب ترین روش برای شما، پیشنهاد می شود. فاکتورهای زیادی در انتخاب روش مناسب برای هر فرد و در واقع بهترین روش برای هر فرد وجود دارد که مهم ترین آن ها عبارتند از:
- تراکم مد نظر برای کاشت
- حجم طاسی موهای فرد
- شرایط بانک مو
- وضعیت بدنی هر فرد در مورد شزایط بهبود زخم و همچنین بیماری و...
- انعطاف پذیری پوست سر
- زمان موجود برای کاشت
در قسمت کلینیک ها در سایت می توانید لیستی از کلینیک های ارائه دهنده خدمات کاشت مو را جهت مراجعه و دریافت مشاوره مشاهده نمایید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
تجربیات و سوالات خود در مورد مطالب این صفحه را با ما به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت به تمامی سوالات پاسخ خواهند داد.